Betalen

Onze betaalmethoden

Je kiest zelf hoe je betaalt: met een krediet- of bankkaart, via Ideal, via Paypal, per overschrijving, …
Alle betaalmethoden zijn vrij van enige kosten voor onze klanten!

Betalen met Ideal (voor Nederlandse klanten)
Met iDEAL via het Mollie platform kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank (Nederlandse banken) dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Betalen met je kredietkaart of Paypal

Via de Montebello-website kan je snel met je kredietkaart betalen (Visa, Mastercard, Amex) door gebruik te maken van Mollie of Paypal. Dit zijn de meest gebruikte betalingsmethodes. Je kan online betalen via de maximaal beveiligde betaalsites, waarnaar je automatisch doorverwezen wordt, na het ingeven van je bestelling. Bij Mollie is een registratie niet nodig, bij Paypal zal je je moeten registeren (gratis). De betalingen worden onmiddellijk verwerkt en zo zal je sneller je bestelling ontvangen! Goed om weten: De Mollie en Paypal-betaalsystemen zijn 100% veilig en volledig gratis!
Heb je reeds een Paypal account, dan kan je gewoon met deze rekening betalen.

Betalen met Bancontact/Mastercard.

Betalen met je bankkaart op onze website verloopt via Mollie en is zeer eenvoudig en 100% veilig.  Selecteer de betaalmethode Mollie tijdens de bestelprocedure.
Vervolgens word je in een eerste scherm gevraagd om je kaartnummer en de vervaldatum in te voeren.
Op basis van dit nummer kom je terecht op een scherm van je eigen bank. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en om aan te melden via de onlinebeveiligingsmodule die je van je bank hebt ontvangen (met dezelfde identificatiesleutel als bij web banking of voor internet betalingen via de kredietkaart).
Daarna kom je opnieuw op in onze webshop. Via een bevestigingsscherm word je op de hoogte gebracht van het verdere verloop van de transactie.

Betalen per overschrijving
Bij de bevestiging van je bestelling ontvang je automatisch onze rekeningnummers om de overschrijving uit te voeren.
Voldoe je betalingen altijd per bestelling en vermeld het bestelnummer als betalingskenmerk.
Onze betaalgegevens zijn:
IBAN nummer: BE46645151320136 (voor alle Europese overschrijvingen/SEPA overboekingen)
BIC / SWIFT-Code: JVBABE22
Bank: Bank J. Van Breda & Co
Je kan je bestelling betalen door het verschuldigde bedrag, incl. eventuele verzendingskosten over te schrijven op ons Belgisch rekeningnummer. De betaling staat doorgaans binnen de 2 werkdagen op onze rekening.